Forside

Haveforeningen Vibelund er en dejlig velorganiseret kolonihaveforening beliggende i det vestligste af Bolbro op mod det militære område ved Højstrup. Der er 146 dejlige haver til udlejning i størrelser fra ca. 380 m2 til ca. 480 m2.

Den ældste afdeling, afd. 1, er etableret i 1957 med 59 haver og et foreningshus, det er her, de største haver ligger. Terrænet skråner lidt, så der er fra det højeste punkt en dejlig udsigt over hele området. Det er også her vi har vores Petanquebane en mindre bålplads og en grill til fælles brug.

Afd. 2 fra 1976 er etableret omkring en lavtliggende sø på ca. 500 m2, hvilket giver en dejlig hyggelig og afslappet atmosfære, her er de mindste haver og der er 57 og kun to, som ikke er bebygget.

Afd. 3 fra 1982 er ligesom afd. 1 beliggende på lettere skrånende terræn hvilket giver nogle flotte kig over området her er der 40 haver på hver ca. 400 m2, her er der også kun to, der ikke er bebygget men dog udlejet. Denne afd. er den der ligger tættest på det militære område og også tæt på er større græs og skov område, hvor der kan spilles fodbold eller gås ture, det er også på dette græsområde vi plejer at afbrænde Skt. Hansbål.

Haveforeningen Vibelund er en ren oase i udkanten af den tætte bebyggelse i Bolbro og Højstrup.