Have nr 72

Nybygget alt du behøver

Kolonihave til salg for 427.872 kr

Haven ligger i vibelund havekoloni, hvor der et godt foreningsliv og sammenhold. Huset ligger på en lille lukket vej med kun 3 haver, med mulighed for parkering få meter fra haven, samt et stort grønt område et stenkast fra grunden.

Går du blot 300 meter gennem skoven, står du på Højstrup øvelsesplads. Et utrolig naturskønt område til turer væk fra byens larm. Ønsker du at handle følger du blot den asfalterede vej gennem øvelsespladsen hvor du finder Netto. Værd at nævne er også at letbanen er under 1,5 km væk, og er du mere til bussen ligger det nærmeste busstoppested kun 500 meter fra huset. Du har altså både rig mulighed for at handle, og komme til og fra kolonihaven i et naturskønt område.

Værd at vide om huset er at det opført i 2022 og huser dejlige 58 m2. Selvfølgelig bygget efter alle kunsten regler! Frostfrit fundament, 200 ml isolering, sågar gulvvarme på toilettet! (alt dette kan dokumenteres med billeder, så du ikke køber katten i sækken) Huset og haven byder på rig mulighed og stort potentiale for, at du som køber kan få lige præcist dét touch du ønsker for at rigtig dejligt fritidshus!

Bopælspligt i Odense gælder. Kontakt endelig Sebastian på tlf. 31612626 eller Anders på tlf. 42325559. Så giver vi gerne en fremvisning, og en god snak.